Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

23. 11. 2018.

Nelt Grupa je objavila novi izvještaj o održivom poslovanju

Novi izvještaj o održivom poslovanju pod nazivom ,,Zdrava organizacija” objavljen je ovog novembra i odnosi se na poslovanje svih kompanija Nelt Grupe u regionu Zapadnog Balkana u periodu 2016/17.

Ovime je nastavljena pozitivna praksa izvještavanja započeta 2016. objavljivanjem publikacije „Distribuiramo odgovorno“ o poslovanju Nelta u Srbiji tokom 2014/15.

Kroz merljive pokazatelje, u novom izvještaju su predstavljeni značajni aspekti poslovanja naših kompanija i uticaji koje one imaju na tržište, zaposlene, životnu sredinu i lokalnu zajednicu. Izvještavanjem u skladu sa najrelevantnijom svetskom metodologijom (Global Reporting Initiative), Nelt predstavlja poslovne rezultate, održava pozitivnu reputaciju i pozicionira se među društveno odgovornim kompanijama.

Publikacija je namjenjena svim Neltovim stejkholdrima i omogućava detaljnije upoznavanje sa projektima sprovedenim u oblasti antikorupcije, upravljanja rizicima, upravljanja otpadom, brige o zaposlenima, zdravlja i bezbednosti na radu, obuka i sa drugim aktivnostima kompanija Nelt Grupe.

Izveštaj preuzmite OVDE.