Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • 27. 09. 2017.

  Uspješna nadzorna provjera HACCP sistema

  Još jedna uspješna nadzorna provjera HACCP sistema u našoj kompaniji Nelt Doo u BIH završena je 27. septembra 2017. Provjeru je sprovela vodeća svjetska kompanija za sertifikaciju SGS iz Beograda na lokaciji DC Banja Luka.

  Provjeravač je ocijenio da je sistem bezbijednosti hrane potpuno usaglašen sa provjeravanim standardom i kriterijumom provjere. Pored toga, sa aspekta provjere, izdvojile su se i četiri preporuke za poboljšanje koje će biti pažljivo razmotrene u narednom periodu.

  ...
 • Karelia_Tobacco_logo_svg.png 03. 08. 2017.

  Nelt d.o.o. uspostavio saradnju sa Kareliom

  Nedavnim potpisivanjem ugovora sa grčkom kompanijom Karelia, Nelt d.o.o. je otpočeo uvoz i distribuciju duvanskih proizvoda ovog proizvođača za tržište Bosne i Hercegovine. 
   
  Karelia Tobacco Company Inc. je jedna od najvećih privatnih, porodičnih duvanskih kompanija u Evropi koja posluje na više od 65 svetskih tržišta. Među njima, nalazi se i tržište Bosne i Hercegovine na kome je prisutna od 1999. Kao najpoznatiji brendovi istakli su se Karelia Slims, George Karelia & Sons i Kare...
 • MG_3523.jpg 02. 06. 2017.

  Tim biliding menadžmenta NELT Grupe tradicionalno održan i ove godine

  Tim bilding menadžment tima NELT Grupe tradicionalno je održan 26. i 27. maja ove godine u FSS Stara Pazova. Oko 180 zaposlenih iz svih kompanija NELT Grupe učestvovalo je u ovom dvodnevnom događaju. Slogan tim bildinga „Change is not strange“ u potpunosti je oslikao temu okupljanja: promene sa kojima se susreće svaka organizacija koja se razvija i posluje u dinamičnom okruženju.
   
  Imajući u vidu napredak koji ostvaruje naša kompanija, posebna pažnja je posvećena promenama koje nas...
 • 23_05.jpg 23. 05. 2017.

  Saradnja između NELT-a i SOS Dječijih sela u BiH u cilju pomoći djeci bez roditeljskog staranja

  Sarajevo, 22.05.2017.

  Predstavnici kompanije NELT uručili su SOS Dječijim selima u BiH donaciju proizvoda u znaku podrške svoj djeci koja odrastaju bez roditeljskog staranja. Ova donacija je početak realizacije ugovora o saradnji između kompanije NELT i SOS Dječijih sela u BiH, i prvi u nizu koraka kojima se planira ostvariti podrška mladima, kao dio NELT-ove poslovne filozofije i strategije društveno odgovornog poslovanja.

  U sklopu ovog ugovora, planirano je da, osim direktn...
 • 019A0056.jpg 18. 05. 2017.

  NELT doo osvojio titulu najpoželjnijeg poslodavca u distributivnom sektoru

  Već petu godinu za redom kompanija NELT je nominovana za Najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, u sklopu istraživanja u kojem učestvuju posjetioci portala Posao.ba. Ove godine, kompanija NELT doo proglašena je Najpoželjnijim poslodavcem 2017. u distributivnom sektoru. Ceremonija dodjele priznanja, održana je 12. maja 2017. godine u Hotelu Hills, u prisustvu predstavnika najuspješnijih kompanija, vladinog sektora, diplomatskog kora i međunarodnih organizacija. 
   
  Istraživa...