Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • slika_za_tekst_2.jpg 18. 10. 2017.

  Godišnji doručak sa novinarima

  Godišnji doručak sa novinarima koji tradicionalno organizuje kompanija Nelt održan je 18. oktobra u beogradskom hotelu Metropol. Novinari su imali prilike da saznaju aktuelnosti iz poslovanja Nelt Grupe i da se u otvorenom dijalogu sa članovima Uprave upoznaju sa ključnim projektima kompanija koje čine Grupu.

  Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, najavio je ostvarenje planova za 2017. i rekapitulirao uspješno poslovanje članica naše kompanije riječima: "Uspjeh gradimo na izvrsnosti...

 • Capture.JPG 29. 09. 2017.

  Safety day u RDC Laktaši

  U RDC Laktaši je 29. septembra održan Safety day, tradicionalna manifestacija koja svjedoči o tome da je u našoj kompaniji sigurnost zaposlenih na prvom mjestu. Zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa postupkom evakuacije u slučaju opasnosti i sigurnosnim rizicima koje nosi premještanje ljudi iz ugroženog prostora na bezbjedno mjesto, i što je važnije, kako na njih odgovoriti.

  Safety day se sprovodi radi razvijanja proaktivnog načina razmišljanja i sticanja znanja o tome kako najb...

 • 27. 09. 2017.

  Uspješna nadzorna provjera HACCP sistema

  Još jedna uspješna nadzorna provjera HACCP sistema u našoj kompaniji Nelt Doo u BIH završena je 27. septembra 2017. Provjeru je sprovela vodeća svjetska kompanija za sertifikaciju SGS iz Beograda na lokaciji DC Banja Luka.

  Provjeravač je ocijenio da je sistem bezbijednosti hrane potpuno usaglašen sa provjeravanim standardom i kriterijumom provjere. Pored toga, sa aspekta provjere, izdvojile su se i četiri preporuke za poboljšanje koje će biti pažljivo razmotrene u narednom periodu.

  ...
 • Karelia_Tobacco_logo_svg.png 03. 08. 2017.

  Nelt d.o.o. uspostavio saradnju sa Kareliom

  Nedavnim potpisivanjem ugovora sa grčkom kompanijom Karelia, Nelt d.o.o. je otpočeo uvoz i distribuciju duvanskih proizvoda ovog proizvođača za tržište Bosne i Hercegovine. 
   
  Karelia Tobacco Company Inc. je jedna od najvećih privatnih, porodičnih duvanskih kompanija u Evropi koja posluje na više od 65 svetskih tržišta. Među njima, nalazi se i tržište Bosne i Hercegovine na kome je prisutna od 1999. Kao najpoznatiji brendovi istakli su se Karelia Slims, George Karelia & Sons i Kare...
 • MG_3523.jpg 02. 06. 2017.

  Tim biliding menadžmenta NELT Grupe tradicionalno održan i ove godine

  Tim bilding menadžment tima NELT Grupe tradicionalno je održan 26. i 27. maja ove godine u FSS Stara Pazova. Oko 180 zaposlenih iz svih kompanija NELT Grupe učestvovalo je u ovom dvodnevnom događaju. Slogan tim bildinga „Change is not strange“ u potpunosti je oslikao temu okupljanja: promene sa kojima se susreće svaka organizacija koja se razvija i posluje u dinamičnom okruženju.
   
  Imajući u vidu napredak koji ostvaruje naša kompanija, posebna pažnja je posvećena promenama koje nas...