Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • BambiLogoLg.png 04. 03. 2016.

  Nelt distribuira Bambi proizvode na teritoriji Bosne i Hercegovine

  Kompanija Nelt doo počela je distribuciju proizvoda kompanije Bambi na teritoriji Bosne i Hercegovine.
   
  Od ove godine Nelt distribuira kompletan portfolio Bambija, uključujući kategorije biskvita, zdravih biskvita, krekera, čokolada i barova, tj. brendove Plazma, Wellness, Zlatni Pek, Yo D’oro, Josh!, Juhu, Well be i Poslastina. Cilj ove saradnje je obezbjeđivanje kvalitetnog pozicioniranja brenda Bambi na teritoriji Bosne i Hercegovine, kao i povećanje nivoa zadovoljstva kupaca. ...
 • SAP.png 14. 01. 2016.

  SAP uveden u poslovanje u Neltu u Bosni i Hercegovini

  Nakon višemjesečnih priprema, u ponedeljak 11. januara, u kompaniji Nelt d.o.o. u Bosni i Hercegovini, uspješno je pušten u rad SAP ERP.  
   
  SAP rješenje koristiće se u finansijskim aktivnostima, kontroli, upravljanju ljudskim resursima, upravljanju nabavkom i zalihama, upravljanju prodajom kao i u poslovnom izvještavanju. 
  Zahvaljujući integraciji ovog sistema u redovne poslovne procese, kompanija Nelt u BiH  unaprijediće internu standardizaciju i praćenje poslovnih rezultata,...
 • CEO_2015_114.JPG 24. 12. 2015.

  Nelt d.o.o. generalni pokrovitelj CEO konferencije u Sarajevu

  Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije NELT d.o.o. BiH, u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, sredinom decembra u Domu mladih u Sarajevu održana je finalna CEO (Career, Entrepreneurship and Opportunities) konferencija. Ovaj najveći edukativni događaj u regionu je u protekla dva mjeseca okupio više od 2500 mladih ljudi kroz CEO konferencije u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru.
   
  Naglašavajući da je ovo samo nastavak uspješne...
 • MG_1223.jpg 04. 12. 2015.

  Kompanija Nelt otvorila novi regionalni distributivni centar u Bijeljini

  U prisustvu predstavnika vlasti, poslovne zajednice i medija, u petak 4. decembra, u Bijeljini je svečano otvoren novi Neltov distributivni centar. Ovom investicijom, vrijednom 2 miliona KM, završen je šestogodišnji investicioni ciklus, započet otvaranjem distributivnih centara u Sarajevu i Banja Luci, sa ciljem obezbjeđivanja infrastrukture za nesmetano izvođenje distributivno prodajnih operacija na tržištu BiH. 
   
  Distributivni centar Bijeljna zauzima površinu od oko 2000m2, od č...
 • MG_0427.jpg 14. 10. 2015.

  Nelt Grupa ostvarila rast prometa od 39 odsto

  Beograd 14. oktobar 2015 - Nakon dvije godine objedinjenog poslovanja svih kompanija u organizacionom sistemu Nelt Grupe postignuti su značajni rezultati, saopšteno je na radnom doručku sa medijima održanom povodom godišnjice Grupe. Tom prilikom predstavnicima medija obratili su se Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, Milan Radivojević, direktor strategije i biznisa, Marina Mitić-Jekić, direktorka ljudskih resursa i Ljiljana Gardašević, generalna direktorka kompanije Corner Shop.
  ...