Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vijesti

 • panel_diskusija_sarajevo_87290.jpg 24. 07. 2018.

  Održana panel diskusija - „Put artikla od proizvođača do potrošača"

  Panel diskusija pod nazivom „Put artikla od proizvođača do potrošača“ održana je 20.7.2018. u prostorijama Nelta u Sarajevu. 

  Ovo je bila druga po redu Panel diskusija koja se održala u BiH i obuhvatila je karakteristične teme sa kojima se susreću zaposleni na pozicijama Trade marketing i Key account.  Zaposleni iz drugih sektora su imali priliku da steknu širu sliku o tome šta ove pozicije podrazumijevaju u svakodnevnom radu. Diskusije na teme „Trenutno stanje na tržištu i „Veza Princ...

 • Potpisivanje_Sporazuma_o_saradnji_Nelt_EFSA_4.JPG 01. 06. 2018.

  Saradnja Nelta u BIH sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu

  Nelt u Bosni i Hecegovini je, 31. maja 2018. zvanično potpisao novi sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu. Ugovor, svečano potpisan u prostorijama fakulteta predstavlja nastavak uspješne saradnje koja je započeta u decembru 2014. pod pokroviteljstvom CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) i kroz realizaciju praktične nastave za studente u proteklom periodu.

  Istog dana je održan i “Dan Nelta na Ekonomskom fakultetu“ u okviru kog je studentima, profesorima i sa...

 • dsc_111.JPG 28. 05. 2018.

  Nelt Sales Academy - Uspešni treninzi obeležili prvu polovinu 2018.

  Rast investicija u znanje i obrazovanje jasno ukazuje da je opšteprihvaćen stav da  je ulaganje u zaposlene od ključnog značaja za uspeh jedne kompanije. U okviru Nelta pokrenut je Nelt Sales Academy program koji predstavlja sveobuhvatan i precizan plan obuka zaposlenih na svim pozicijama u okviru prodajne i marketing organizacije Nelt Grupe.

  Nakon intenzivne i uspešne serije treninga u prošloj godini, sa velikim entuzijazmom, uhodanošću u već redovne programe, ali i uz par novina, u&s...

 • 808z400_infonelt1.jpg 15. 05. 2018.

  Nelt na polumaratonu u Banja Luci

  Ekipa Nelta u BiH je učestvovala na ovogodišnjem polumaratonu u Banja Luci koji je održan 12. maja.

  Neltov tim su činili Milana Čovakušić, asistent prodaje, Aleksandar Lovre, lokalni menadžer za ključne kupce, Duško Kos i Miljan Grujić, supervizor agenata prodaje. Oni su se prvi put odvažili na ovaj poduhvat.

  „Željeli smo da oprobamo naš timski duh na licu mesta, prijed izazovom koji ranije nismo imali“, rekla je Milana.  

 • FB_post_Dobar_Start.png 09. 05. 2018.

  Otvoren konkurs za četvrtu generaciju polaznika programa "Dobar start" u Srbiji

  Naša kompanija u Srbiji je otvorila konkurs za četvrtu generaciju programa Dobar start. Polaznici generacije 2018/2019 će biti odabrani pažljivim procesom selekcije, nakon prikupljenih prijava. Zainteresovani studenti i apsolventi mogu aplicirati do 30. maja 2018.

  Dobar start je pokrenut 2015. sa ciljem obuke za rad na poziciji Menadžera za ključne kupce (Key Account Manager). Namijenjen je svima koji žele da razvijaju svoje vještine i napreduju, bilo da su eksterni kandidati ili zapo...