Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vijesti

 • DSC_0426.jpg 06. 01. 2018.

  Dan sa dostavljačima u Bosni i Hercegovini

  Dok je decembar u Srbiji obilježila akcija „Srce na teren“, u Bosni je to bila akcija sličnog karaktera, ali pod nazivom „Dan na terenu sa dostavljačima“. U ovoj internoj akciji je učestvovalo oko trideset zaposlenih u Neltu, iz Sarajeva, Bijeljine i Banja Luke.

  „Dan na terenu sa dostavljačima“ je nastao kao odgovor na potrebe kolega iz menadžmenta za boljim razumijevanjem poslova koji se obavljaju na radnom mjestu dostavljača. Dosadašnji utisci pokazuju da su zaposleni u menadžmentu i...

 • BIH.jpg 03. 01. 2018.

  Proglašene Naj kolege iz BiH

  Na novogodišnjem koktelu koji je održan 29. decembra u Istočnom Sarajevu, za zaposlene u kompaniji, proglašene su Naj kolege za 2017. i u ovoj zemlji u kojoj Nelt posluje.

  Koktel je upotpunila tradicionalna dodela nagrada Naj kolegama koji su izabrani na osnovu pohvala prikupljenih tokom akcije „Pohvali  kolegu“. Titulu Naj kolege poneo je Marko Minić, dostavljač robe, dok je  specijalna  nagrada „Doprinos organizacionoj kulturi za timski rad“  pripala Milani Čovakušić, biznis asisten...

 • BIH_1.jpg 13. 12. 2017.

  FIPA proglasila Nelt u BiH jednim od najznačajnijih investitora u 2017

  Nelt u Bosni i Hercegovini jedan je od 13 najboljih investitora u ovoj zemlji, prema oceni FIPA-e (Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH). Na manifestaciji "Izbor najznačajnijeg investitora u BiH" koju ova agencija tradicionalno organizuje već dugi niz godina, našu kompaniju su predstavili Indira Semanić, HR business partner i Dragan Bjelica, menadžer lanca snabdevanja.

  - FIPA na ovaj način želi odati priznanje stranim preduzećima, te im se zahvaliti na njihovom doprinosu e...

 • slika_za_tekst_2.jpg 18. 10. 2017.

  Godišnji doručak sa novinarima

  Godišnji doručak sa novinarima koji tradicionalno organizuje kompanija Nelt održan je 18. oktobra u beogradskom hotelu Metropol. Novinari su imali prilike da saznaju aktuelnosti iz poslovanja Nelt Grupe i da se u otvorenom dijalogu sa članovima Uprave upoznaju sa ključnim projektima kompanija koje čine Grupu.

  Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, najavio je ostvarenje planova za 2017. i rekapitulirao uspješno poslovanje članica naše kompanije riječima: "Uspjeh gradimo na izvrsnosti...

 • Capture.JPG 29. 09. 2017.

  Safety day u RDC Laktaši

  U RDC Laktaši je 29. septembra održan Safety day, tradicionalna manifestacija koja svjedoči o tome da je u našoj kompaniji sigurnost zaposlenih na prvom mjestu. Zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa postupkom evakuacije u slučaju opasnosti i sigurnosnim rizicima koje nosi premještanje ljudi iz ugroženog prostora na bezbjedno mjesto, i što je važnije, kako na njih odgovoriti.

  Safety day se sprovodi radi razvijanja proaktivnog načina razmišljanja i sticanja znanja o tome kako najb...