Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • CEO_2015_114.JPG 24. 12. 2015.

  Nelt d.o.o. generalni pokrovitelj CEO konferencije u Sarajevu

  Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije NELT d.o.o. BiH, u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, sredinom decembra u Domu mladih u Sarajevu održana je finalna CEO (Career, Entrepreneurship and Opportunities) konferencija. Ovaj najveći edukativni događaj u regionu je u protekla dva mjeseca okupio više od 2500 mladih ljudi kroz CEO konferencije u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru.
   
  Naglašavajući da je ovo samo nastavak uspješne...
 • MG_1223.jpg 04. 12. 2015.

  Kompanija Nelt otvorila novi regionalni distributivni centar u Bijeljini

  U prisustvu predstavnika vlasti, poslovne zajednice i medija, u petak 4. decembra, u Bijeljini je svečano otvoren novi Neltov distributivni centar. Ovom investicijom, vrijednom 2 miliona KM, završen je šestogodišnji investicioni ciklus, započet otvaranjem distributivnih centara u Sarajevu i Banja Luci, sa ciljem obezbjeđivanja infrastrukture za nesmetano izvođenje distributivno prodajnih operacija na tržištu BiH. 
   
  Distributivni centar Bijeljna zauzima površinu od oko 2000m2, od č...
 • MG_0427.jpg 14. 10. 2015.

  Nelt Grupa ostvarila rast prometa od 39 odsto

  Beograd 14. oktobar 2015 - Nakon dvije godine objedinjenog poslovanja svih kompanija u organizacionom sistemu Nelt Grupe postignuti su značajni rezultati, saopšteno je na radnom doručku sa medijima održanom povodom godišnjice Grupe. Tom prilikom predstavnicima medija obratili su se Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, Milan Radivojević, direktor strategije i biznisa, Marina Mitić-Jekić, direktorka ljudskih resursa i Ljiljana Gardašević, generalna direktorka kompanije Corner Shop.
  ...
 • fotografija.png 15. 09. 2015.

  Nelt podržao implementaciju projekta B2B BiH - digitalne business web platforme

  Kompanija Nelt d.o.o. podržala je implementaciju projekta B2B BiH – digitalne business web platforme, najvećeg IT business projekta u Bosni i Hercegovini, koji će u potpunosti centralizirati firme i brandove Bosne i Hercegovine, postati sinonim za poslovanje u Bosni i Hercegovini, te postati digitalni predvodnik naše ekonomije na putu modernog i suvremenog načina komunikacije i brandinga.
   
  Projekt je premijerno predstavljen u BIZNIS MAGAZINU KAPITAL na TV1, koji možete pogledati o...
 • Deciji_dan_BIH_02.JPG 29. 07. 2015.

  Dječiji dan u Neltu BiH

  Ovog mjeseca u Distributivnom centru Banjaluka u okviru kompanije Nelt d.o.o. održan je Dječiji dan. 
  Djeca zaposlenih su imala priliku da se upoznaju sa radnim mjestom svojih roditelja, ali i da se zabavljaju kroz brojne aktivnosti poput igara sa maskotama, izrade logoa „Nelt Dječiji dan“ na eko cekerima, takmičenja u sklapanju velike „Nelt Dječiji dan“ slagalice, face painting-a. Mališani su obišli cijelu poslovnicu, te na samom kraju je usledila plesna zabava sa animatorima uz model...