Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

17. 10. 2018.

Nelt u Bosni i Hercegovini uručio novu donaciju SOS Dječijim selima

Kompanija Nelt u Bosni i Hercegovini i ove godine je podržala SOS Dječija sela u BiH kroz donaciju proizvoda. Time je nastavljena dobra i humanitarna praksa prema SOS Dječijim selima u Sarajevu i Gračanici.

"Zadovoljstvo nam je što smo već dvije godine partner SOS Dječijim selima u Bosni i Hercegovini. Nastavljamo da podržavamo ovu organizaciju u težnji da djeci i mladima bez roditeljskog staranja pruži što kvalitetniji vid porodičnog zbrinjavanja", kaže Goran Cerovina, izvršni direktor Nelta na tržištu Bosne i Hercegovine.

U proteklom periodu, predstavnici kompanije Nelt su u okviru programa “YES Centar” održali prezentacije na temu "Kako napisati CV", te na koji način se adekvatno pripremiti za intervju za posao.

“Zajedničkim radom na programu „YES Centar” želimo da unaprijedimo znanja i vještine mladih, koje će im dugoročno osigurati ekonomsku perspektivu i socijalnu integraciju”, dodaje Cerovina.

"Sa Neltom smo započeli saradnju krajem 2016. godine i od tada konstantno pronalazimo načine da se zajedničke aktivnosti usmjerene na djecu i mlade unapređuju. Koristim priliku da se zahvalim za donaciju predivnih i kvalitetnih proizvoda iz portfolija kompanije Nelt, kojim su obradovali svih 28 SOS porodica u SOS Dječijim selima u Sarajevu i Gračanici", kaže Amir Omanovića, nacionalni direktor SOS Dječijih sela BiH.